4.4/5 - (8 votes)

Prirodni kamen Novi Sad – jednostavno rečeno mesto gde veoma često boravimo, nama daljine ne predstavlja nikakav problem, bilo da se radi o ugradnji prirodnog kamena ili smo tu da vam dovezemo kamen koji na kraju krajeva ugrađuju lokalni majstori.

Bilo da smo u samom Novom Sadu ili okolini kao što su Petrovaradin, Sremska Kamenica, Sremski Karlovci, naselja Detelinara, Avijatičarsko Naselje ili u narodu poznato Tatarsko brdo. Bivali smo svugde. Nisam veliki poznavalac samog grada pa sam naveo isključivo mesta za koja sam čuo od naših mušterija.

Veoma se lako može pronaći bilo koji posao koji smo radili i uveriti u sam kvalitet izrađenih radovi ili samog prirodnog kamena u Novom Sadu.

 

Prirodni kamen Novi Sad – Sremska Kamenica 

Lepili smo prirodni kamen u Sremskoj kamenici smo na više lokacija i pozicija, Bilo je tu i stepeništa, staza, terasa, cokli kuća i mnogo drugih radova.

U nlizini crkve Sv. Velikomučenice Marine smo odradili fantastičan posao u jednom divnom dvorištu koje je sa oblaganjem staza prirodnim kamenom postalo još lepše. Dobri domaćini i opuštena atmosfera pri ugranji su doprineli da ova+o dvorište izgleda predivno. Ispo su samo neke od slika sa ovog posla koji sam detaljno opisao u članku Lomljeni kamen Novi Sad

Prirodni lomljeni kamen Novi Sad – Bukovac

 

 

Uradili smo fantastičnu ogradu od Ravnogorca lomljenog kamena u Bukovcu pokraj Novog Sada. Kako ogradu tako smo obožili i staze od prirodnog kamena i još nekoliko detalja na zidovima. dvorište je dobilo sasvim novi izgled. Ravnogorac kao i ostale vrste prirodnog kamena možžte pogledati na stranici vrste kamena

 

Stepenište od prirodnog kamena Novi Sad – Petrovaradin

 

 

Fantastično kružno stepenište obloženo prirodnim kamenom nadomak Novog Sasa u mestu Petrovaradin smo odradili izuzetno brzo na obostrano zadovoljstvo kako nas tako i vlasnika. Za samo dva radna dana ova dva stepeništa i terasa su bili završeni. Sa prirodnim kamenom ima mnogo varijanti koje se mogu kombinovati bilo da se radi o sečenim na razne dimenzije ili kombinacijama boja.

 

Staze od kamena  Novi Sad – Tatarsko brdo

 

 

Kod dvojice komšija kuća do kuće smo radili staze od prirodnog kamena. Kod prvog vlasnika smo radili sa žutim Struganikom, dok smo kod drugog neke dve godine kasnije radili sa crnom Studenicom i belim Jazovnikom. Na obostrano zadovoljstvo oslovi su odrađeni u dogovorenom roku. Dobiti posao na preporuku kod prvog komšije koji je zadovoljan kakao postavkom tako i kvalitetom prirodnog kamena u opšte nije mala stvar.

 

Staze i plaža od kamena  Novi Sad – Sremski Karlovci

 

 

Ovakav detalj u dvorištu je nešto ne stvarno, još obložen prirdnim kamenom dobija posebn vrednost. Izuzetno veliko dvorište, prelepa priroda u kombinaciji sa ne tako malim jezerom koje je dobilo posebnu vrednost sa plažom od prirodnog kamena. Izgledaju tako nestvarno. Veoma smo ponosni i na količinu i kvalitet izrade ovog posla koji je u stvari najbolja prezentacija šta sve mogu naši majstori. Sve je odrađeno stuganičkim lomljnim prirodnim kamenom

 

 Ili nas zapratite na društvenim mrežama, tamo redovno ažuriramo informacije gde se nalazimo i šta upravo radimo ili završavamo. Ukoliko pak imate pitanja ili želite vaša iskustva da podellite sa nama napišite komentar, pošaljite poruku ili nas pozovite. Trudimo se da odgovorimo u najkraćem mogućem roku. 

 

Online shop

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba. Poručite online ili telefonom.

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara. Sa nama je saradnja lagana.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak. O nama govore zadovoljne mušterije i hiljade urađenih kvadrata,