fbpx

Prirodni kamen cena po kvadratu

Prirodni kamen cena, je jedno od najčešćih pitanja na koje odgovaramo, zato ću ovde na jednom mestu pokušati da odgovnetnem tu misteriju “zvanu” cena,

U daljem tekstu možete pogledati sve cene koje su vezane za naše proitvode i usluge.

 

Prirodni kamen cene

 • Lomljeni kamen: od 6€ do 12€ 
 • Sečeni kamen: od 20€ do 60€ (odnosi se isljučivo na kamene ploče 3ocmx60cm ili druge proizvode koje vec imamo gotove u ponudi. Cene kamena najčešće zavise od vrste kamena kao i dimenzija…)
 • Štanglice od kamena: od 15€ do 27€ 
 • Bunja kamen: od 25€ do 35€
 • Krajc dekorativni kamen: od 25€ do 30€
 • Mozaik prirodni kamen: oko 30€
 • Oblutak: od 900din (vreća 25kg)
 • Stepeništa: od 25 do 60e (po dužnom metru komplet čelo + gazište)
 • Kamen za fontane: 90€ 1m3
 • Suvi zid: oko 10€
 • Kamen sečen po meri: Cene su individualne i zavise isključivo od dimenzija, obrade i vrste kamena. Mogu se računati po dužnom metru ili kvadratu u zavisnosti od pozicije gde se kamen ugrađuje…
 • Dekorativni kamen je kategorija koju podrazumevaju vrste kamena koje se koriste za dekoraciju kao što su štanglice, mozaik i slične vrste njima. Tako da smo te cene obradili iznad. Takođe cene dekorativnog kamena mogu varirati od vrste, dimenzija kao i količine….

 

Cena dostave kamena

Dostavu kamena radimo na teritoriji cele Srbije. Dostava može biti besplatna ili plaćena u zavisnosti od količine i mesta udaljenosti za dostavu.

Štanglice od kamena, bunju i krajc možemo dostavljati kurirskim službama gde je cena fiksna.

Cena dostave kurirskom službom do 12m2 je 300din po m2. 

Od 10m2 do 25-30m2 u zavisnosti od težine kamena cena je ukupno 3600din za paletno mesto.

Prirodni kamen koji šaljemo kurirskim službama je zapakovan u kutije po 1m2, tako zapakovan kamen se  pakuje na palete i dodatno zaštićuje od  ostećenja. Sva manipulacija kamenom se radi viljuškarima, tako da će sve doći do vas čitavo i u jednom komadu.

Potrebno je kada kamen stigne da se paleta otvori i kamen istovari uz pomoć kurira….

Kod prevoza kamena sopstvenim vozilima cene zavise od lokacije kao i količine prirodnog kamena.

 

Beli mermer kamen bunja

Gore navedene cene su čisto informativnog karaktera.

Detaljne cene i vrste kamena možete pogledati na stranici KAMEN SHOP

U zavisnosti od količine, udaljenosti same lokacije za dostavu prirodnog kamena, cena može varirati. Naravno sa povećanjem količine kamena cena je niža.

Najiskrenija preporuka ostavite kontak podatke na dnu strane u poruci i mi ćemo vas pozvati ili nas pozovite na kontakt telefone.

 

Cena ugradnje

 

 • Lomljeni kamen: od 10€ do 14€
 • Sečeni kamen: od 10€ do 15€
 • Štanglice od kamena: od 15€ do 20€
 • Fontane: Po dogovoru
 • Mozaik cena: od 15 do 20
 • Stepenice: od 12€ do 15€ (po metru dužnom)
 • Suvi zid: od 20€ do 25€

Takođe kao i u slučaju prirodnog kamena, cene ugradnje navedene su informativnog karaktera.

Sama cena ugradnje kamena zavisi od vrste podloge na koju se radi prirodni kamen, visina same pozicije, komplikovanost (stubovi, stepeništa, ograde) i naravno udaljenost mesta gde se ugrađuje prirodni kamen.

Možemo vam preporučiti majstore koji su stručni za izradu staza i zidova od prirodnog kamena….

Takođe je moguć izlazak na teren i to je možda i najrealnija procena radova.

prirodni kamen cena

Nadam se da smo vam pomogli pri izboru i kupovini prirodnog kamena.

Odabir majstora je takođe vrlo važna stvar. Ne možete svakoga pustiti u svoje dvorište ili kuću. Takođe je jako važno da majstori odrade posaao profesionalno i za sobom da ostave čisto i pedantno.

Još samo jedna preporuka.

Nađite svoj mir tako što ćete sami odlučiti koja je ponuda najbolja za vas i koja je ponuda najbolji odnos cene i kvaliteta. I naravno sa srećom u izboru i ugradnji prirodnog kamena.

s’ poštovanjem Kamen Kojić

Online shop

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba. Poručite online ili telefonom.

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara. Sa nama je saradnja lagana.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak. O nama govore zadovoljne mušterije i hiljade urađenih kvadrata,

 

Gde se nalazimo

Ugrinovački put 25deo bb Altina - Zemun

Aleksandra Markovića 2 Valjevo

selo Struganik bb Mionica

E-mail / web

Poručite kamen ili zakažite besplatnu procenu radova.

2 + 1 =

Gazišta za stepenice od kamena

Gazišta za stepenice od kamena

Gazišta za stepenice od kamena, kompletan vodič, cene i vrste   Gatišta za stepenice od kamenaAko želite liksuzna ili pak rustična gazišta za stepenice od prirodnog kamena, a u nedomici ste kako se rade, kakav je proces, šta to treba znati pre izrade kao i cene i...

Travertin – koji odabrati, koja je cena?

Travertin – koji odabrati, koja je cena?

Travertin - koji kupiti, koja je cena? Travertin kamenKoji travertin odabrati i kolika je cena? To su večite nedoumice naših kupaca. Pa da odgonetnemo. Travertin je jako zanimljiv prirodni kamen koji privlači pažnju svih pogleda, večno moderan i izuzetno izdržljiv...

Prirodni kamen Novi Sad

Prirodni kamen Novi Sad

Piše: Darko Kojić  Prirodni kamen Novi Sad - jednostavno rečeno mesto gde veoma često boravimo, nama daljine ne predstavlja nikakav problem, bilo da se radi o ugradnji prirodnog kamena ili smo tu da vam dovezemo kamen koji na kraju krajeva ugrađuju lokalni...

Call Now Button