Opšti uslovi poslovanja

Vlasnik Kamen-Kojic.com internet prodavnice je Kamen Kojić PR, Beograd, u daljem tekstu Kamen Kojić. Kamen Kojić je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici kamen-Kojic.com prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.

Kamen-Kojic.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.

 

 

Komunikacija
Kada posetite Kamen-Kojic.com, napišete nam privatnu poruku na Facebook stranici Kamen-Kojic (https://www.facebook.com/kamenkojic/) ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem.

Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste  da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email), Preko Facebook stranice Prirodni kamen Kojić(https://www.facebook.com/kamenkojic/) i/ili SMS porukama.

Poruke će sadržati sledeće: jasno I nedvosmisleno će biti označena kao reklamne poruke, pošiljaoc će biti jasno naznačen, promocije I druge marketinške tehnike biće jasno definisane kao takve. Uslovi učestvovanja u njima će takodje biti jasno definisani, način na koji se odjaviti od primanja reklamih poruka biće jasno predstavljeni, želju korisnika da ne želi primanja reklamih poruka, će ponudnik eksplicitno poštovati.

 

 

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Internet prodavnice Kamen-Kojic.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Kamen-Kojic.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

 

Cene i kupovina
Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om.

Kamen-Kojic.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Kamen-Kojic.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i slično.

Račun prilikom kupovine dobijate u elektronskom formatu na e-mail adresu koji ste ostavili prilikom kupovine.

 

 

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Kamen-Kojic.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Kamen-Kojic.com.

Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Kamen-Kojic.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine.

S tim da je to ne moguće jer sve fotografije sami pravimo. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

 

 

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci
Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Kamen-kojic.com.

Kamen-kojic.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.

Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Kamen-kojic.com . Protiv takvih aktivnosti Kamen-kojic.com može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 

 

Opisi proizvoda
Kamen-kojic.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Kamen-kojic.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

 

 

Radno vreme
Online prodavnica Kamen-kojic.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

 

 

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu
Kamen-kojic.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Posetioci Kamen-Kojic.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

 

 

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini.

Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Kamen-Kojic.com.

 

 

REKLAMACIJE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate(info@kamen-kojic.com). Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. 

 

 

Odstupanje od ugovora

U roku od 14 dana nakon preuzimanja paketa možete nas u pisanoj formi putem e-maila(info@kamen-kojic.com) obavestiti da odstupate od ugovora i uz to napisati Vaše podatke kao i broj Vaše pošiljke ili nam poslati elektronski račun koji ste primili na Vaš e-mail prilikom kupovine, kako bih mogli da identifikujemo Vašu porudžbinu.

U međuvremenu na odeljku za reklamacije i zamene možete preuzeti formular koji je potrebno ispuniti i u roku od 30 dana nam proizvod sa ispunjenim formularom vratiti na našu adresu: Kamen Kojić pr Darko Kojić Jovana Stojisavljevića 39 Zemun

Povrat novca ili zamena proizvoda

U roku od 14 dana od kupovine proizvoda imate mogućnost zamene kupljenih proizvoda.

Proizvod možete zameniti za drugi proizvod ili zahtevati povrat novca.

 

 

Povrat novca

Povraćaj novca se vrši u skladu sa dogovorom trgovca i kupca. Povraćaj novca može biti u gotovini ili na transakcijski račun kupca

 

 

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Pošiljke povrata sa otkupom ne priamo.