fbpx

Radovi od kamena

Stranica “ radovi od kamena “ je uvek u izradi. Dodavaćemo uvek radove koje završimo.

Dekorativni kamen Sremčica Beograd

08

Dekorativni kamen - Sremčica Beograd

Boravili smo i u Sremčici u okolini Beograda i odradili jedan mali u isto vreme i bitan posao. Veoma ljubazni domaćini i pravi majstori su uvek dobitna kombinacija. Takođe ovaj posao je urađen u zimskom periodu kada uslovi nisu ni malo bili na našoj strani. Odradili smo štanglice od kamena na ulazu u kuću i balkonu.

 

07

Sečeni kamen - Dobanovci

U dobanovcima smo obložili staze sečenim kamenom. Nakon našeg truda ovo dvorište je dobilo kompletno jedan novi i elegantni izgled. Veoma zadovoljni urađenim kako mi tako i vlasnici. Staze od kamena izgledaju savršeno pogledajte.

Sečeni kamen ugradnja
radovi od kamena lomljeni struganički kamen

06

Lomljeni kamen Beograd - Radiofar

Odradili smo ogradu lepljenjem lomljenog kamena na zid. Zid je predhodno bio ozidan betonskim blokovima. Takođe smo uradili coklo oko kuće, staze kao i česmu. Naš domaćin je bio veoma ljubazan i prijatan čovek sa kojim smo, slobodno se tako može reći ostvarili prijateljski odnos. Još jedan od naših radova.

 

05

Požarevac - Štanglice od kamena

Požarevac štanglice od kamena je samo jedan u nizu odrađenih poslova. Na samom ulasku u Požarevac smo dodatno ulepšali kuću Studeničkim štanglicama od kamena. Dosta zahtevan posao sa poluoblim prozorima je zahtevao posebnu pažnju. Zadovoljstvo urađenim je bilo obostrano.

radovi od kamena lomljeni struganički kamen
radovi od kamena lomljeni struganički kamen

04

Drina-Mali Zvorink - Štanglice od kamena

Jedno ostrvo na reci Drini na kom se nalazi ova velelepna kuća. To ostrvo se nalazi između sela Velika reka i Malog zvornika. Uredili smo fasadu kuće-vikendice sa štanglicama od Struganičkog kamena.

03

selo Struganik - lomljeni kamen

Odradilli smo staze, roštilj, česmu i coklo kuće. Staze su rađene lomljenim struganičkim kamenom, Roštilj, česma i cokla kuće je rađeno Ravnogorskim štanglicama. Radovi od kamena

radovi od kamena lomljeni struganički kamen
radovi od kamena lomljeni struganički kamen

02

Trešnja-Beograd - Lomljeni kamen

Odradili smo staze na pesak gde je kasnije izrasla trava, uz to smo radili i zid na pomočnom objektu sa lomljenim kamenom. Dok stub ispred pomoćnog objekta je odrađen u Struganičkim štanglicama. Radovi od kamena

01

Štanglice od kamena Batajnica-Beograd

Štanglice od kamena Batajnica. Bili smo u Btajnici nadomak Beograda i odradili smo štanglice od prirodnog kamena tigrica. Stubove smo obrađivali sa gerovanjem ivica. Zadovoljni vlasnici kuće, a mi takođe.

radovi od kamena štanglice od kamena

Stranica “ radovi od kamena “ je uvek u izradi. Dodavaćemo uvek radove koje završimo.

Gde se nalazimo

Inarska magistrala bb Lazarevac

selo Struganik bb Mionica

Kontakt

Ugranja: 066/414-390

Prodaja: 063/8080-691

Poručite kamen ili zakažite besplatnu procenu radova.