O nama

Najveći izbor prirodnog kamena na jednom mestu.

Već dugi niz godina se trudimo da iz naše radnje svi izađu zadovoljni, kao i da se ponovo vrate. U svakom slučaju  briga o kupcima je na prvom mestu, bez lažne skromnosti pomoćićemo vam da uradite bilo šta od kamena na najednostavniji način. 

Takođe, savetima i konsultacijama izaći u susret i ako niste naš kupac. Ukoliko planirate radove od kamena, od početka do kraja smo podrška u svakom trenutku.

Šta mi to radimo

Mi smo firma koja se bavi uvozom, proizvodnjom i isporukom prirodnog kamen. Takođe i kompletnom logistikom, konsultacijama i pomoći prilikom ugradnje i nakon kupovine kamena. Kod nas na stovarištu u Beoradu. Tačnije u Zemunu možete pronaći najveći izbor prirodnog kamena u Srbiji.

Imamo u ponudi preko 130 vrsta prirodnog kamena za oblaganje staza, ograda, fasada ili bilo čega drugog u građevinarstvu što Vam padne na pamet.

U ponudi imamo lomljeni kamen, štanglice od kamena, rezani – sečeni pločasti kamena, razne vrste kamena po meri, mermere, granite, oblutke, mozaike, bunje i još mnogo vrsta kamena. Sve što je moguće obloiti kamenom to je u našoj ponudi. Takođe kamen isporučujemo na teritoriji cele Srbije. Kurirskim službama konkretno štanglice i mozaike, a našim vozilima ostale vrste kamena.

Zašto smo jedinstveni

Pre svega ovo  je jedino mesto gde možete kupiti kamen, dobiti savet, ideju, čak i projekat, dobiti pomoć pri odabiru majstora, kao i pronalaženje istih, prevoz, kamen. Veoma smo posvećeni poslu, jer je to naš izbor, radimo ono što volimo. Istinska posvećenost poslu i dobra organizavija su potpuno prirodno okružanje u kom radimo.

Lako je reči od početka do kraja, bilo da radite stazu od kamena, fasadu ili nešto sasvim treće. Kompletirali smo uslugu prema potrebama ljudi, a ne na lično zadovoljstvo i konstantno se trudimo da sve naše usluge usavršavamo i dorađujemo.

Važno je znati da nam je pre svega cilj zadovoljan kupac, pa tek onda sve ostalo. Porodično nalseđe već druga generacija kako se bavimo prirodnim kamenom, kao i ogromno iskustvo samo su neke od naših referenci koje ne govorimo mi već zadovoljni klijenti.

Misija je jednostavna, a to je: da korisnici budu zadovljni, asortiman veliki, Isporuka i ugranja bza i kvalitetna. 

Preko 120 vrsta kamena na online shopu

Online shop

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba. Poručite online ili telefonom.

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara. Sa nama je saradnja lagana.

Slike

Sve naše radove možete pogledati u galeriji slika. Trudimo se da zabeležimo svaki trenutak. O nama govore zadovoljne mušterije i hiljade urađenih kvadrata.