3.8/5 - (25 votes)

Okvirne cene kamena, ugradnje i prevoza?

 • Lomljeni kamen: od 7€ do 18€/m2 (oko 20tak vrsta)
 • Sečeni kamen: od 20€ do 60€/m2  (odnosi se isključivo na kamene ploče 30 x 60 cm ili druge proizvode koje već imamo gotove u ponudi. Cene kamena najčešće zavise od vrste kamena kao i dimenzija…)
 • Štanglice od kamena: od 16€ do 32€/m2 (oko 40tak vrsta u ponudi)
 • Bunja kamen: od 27€ do 35€/m2 (oko 10tak vrsta)
 • Krajc dekorativni kamen: od 25€ do 30€/m2 (po porudžbini)
 • Mozaik prirodni kamen: 30€ do 40€/m2 (5+ vrsta)
 • Oblutak: od 900din/kom (vreća 20kg)
 • Stepeništa: od 35 do 60e/metar (po dužnom metru komplet čelo + gazište, imamo gotova stepeništa i po meri stepeništa.)
 • Kamen za fontane: 120€/1m3 u više boja
 • Suvi zid: oko 10€/m2
 • Kamen sečen po meri: Cene su individualne i zavise isključivo od dimenzija, obrade i vrste kamena. Mogu se računati po dužnom metru ili kvadratu u zavisnosti od pozicije gde se kamen ugrađuje.
 • Dekorativni kamen kategorija koja se odnosi na razne vrste kamena koje se koriste za dekoraciju kao što su štanglice, mozaik i slične vrste, čije smo cene već naznačili. Takođe cene dekorativnog kamena mogu varirati od vrste, dimenzija, kao i od količine

Kalkulator

Klikom ovde možete koristiti naš kalkulator za cene kamena. Tamo možete okvirno izračunati sve što se cena kamena tiče prevoz, kamen, ugradnju i materijal.

Sve cene

Sve tačne cene proizvoda po kategorijama ili konkretno za svaki pojedinačno možete pogledati u našem online shopu. Razgledaj te.

Cena dostave kamena

Dostavu kamena radimo na teritoriji cele Srbije. Dostava može biti besplatna ili plaćena u zavisnosti od količine poručenog kamena i udaljenosti mesta za dostavu. Takođe, naša vozila imaju svu opremu potrebnu za istovar prirodnog kamena, koji ulazi u cenu prevoza ili kamena. Kamen istovaramo za desetak minuta bez dodatne radne snage.

Štanglice od kamena, bunju i mozaike možemo dostavljati kurirskim službama gde je cena isporuke fiksna.

Cena dostave kurirskom službom do 10 m2 je 450 dinara po m2. Za porudžbine od 10 m2 do 25-30 m2, u zavisnosti od težine kamena, cena je ukupno 4500 dinara za paletno mesto.

Rok isporuke kurirskim službama je 15 dana od dana poručivanja. Kako bismo omogućili povoljnu cenu dostave, u dogovoru sa kurirskim službama smo produžili rok isporuke.

Prirodni kamen koji šaljemo kurirskim službama je zapakovan u kutije od po 1 m2,  koje se dalje pakuju na palete i dodatno štite od oštećenja. Sva manipulacija kamenom se radi viljuškarima, tako da do vas stiže cela porudžbina i u jednom komadu.

Kada kamen stigne na željenu adresu, potrebno je da se paleta otvori i kamen istovari uz pomoć kurira.

Ukoliko se opredelite za sopstveni prevoz, cena kamena može varirati u zavisnosti od količine. Naravno, sa povećanjem količine, cena je niža.

Transport kamionima radimo u dve varijante kao zbirni i direktni.

Zbirni transport se radi u roku do 20 dana od dana poručivanja i cena je nešto niža u zavisnosti od količine i udaljenosti. Tačnu cenu zbirnog transporta možete izračunati na stranici korpe pri poručivanju kamen.

Direktan transport se radi u roku od 3 dana od dana poručivanja cena je nešto viša, zavisi od udaljenosti i rokovi su dosta brži. Tačnu cenu direktnog transporta možete izračunati na stranici korpe pri poručivanju kamena.

Cene prirodnog kamena koje smo iznad naveli su informativnog karaktera. Detaljan pregled vrsta i cena prirodnog kamena nalazi se na stranici PRIRODNI KAMEN SHOP.

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji proizvod iz naše ponude, možete nas pozvati na neki od ponuđenih telefona. Ujedno, preporučujemo da ostavite kontakt podatke na dnu strane u poruci i mi ćemo pozvati vas.

Cena ugradnje

Kao i u slučaju prirodnog kamena, navedene cene njegove ugradnje su informativnog karaktera. Sama cena ugradnje kamena zavisi od vrste podloge na kojoj se radi prirodni kamen, visine pozicije, komplikovanosti (da li se oblažu stubovi, stepeništa, ograde) i naravno, udaljenosti mesta gde se ugrađuje prirodni kamen.

Možemo vam preporučiti majstore koji su stručni za izradu staza i zidova od prirodnog kamena. Da bismo dali najrealniju procenu radova, pružamo mogućnost izlaska naše stručne ekipe na terena

Ideje i saveti

Rubni kamen za bazene i plaže kompletan vodić

Rubni kamen za bazene i plaže kompletan vodić

Rubni kamen za bazene je jako važan detalj na svakom bazenu. Ovaj kamen služi kao završna ivica plaže do bazena. Može biti u više varijanti. Ukoliko se radi o plaži koja je u ravni do same ivice bazena, rubni kamen se utapa u plažu i postaje njen sastavni deo. Druga...

opširnije
Gazišta za stepenice od kamena

Gazišta za stepenice od kamena

Ako želite luksuzna ili pak rustična gazišta za stepenice od prirodnog kamena, a u nedomici ste kako se rade, kakav je proces, šta to treba znati pre izrade kao i cene i ostale detalje. Donosimo sve činjenice kako bi ste lakše doneli odluku koju vrstu i da li se...

opširnije
Travertin – koji odabrati, koja je cena?

Travertin – koji odabrati, koja je cena?

Koji travertin odabrati i kolika je cena? To su večite nedoumice naših kupaca. Pa da odgonetnemo. Travertin je jako zanimljiv prirodni kamen koji privlači pažnju svih pogleda, večno moderan i izuzetno izdržljiv prirodni materijal tj. kamen. U našoj zemlji postoje...

opširnije

Pogledajte još

Online shop

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba. Poručite online ili telefonom.

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara. Sa nama je saradnja lagana.

Slike

Sve naše radove možete pogledati u galeriji slika. Trudimo se da zabeležimo svaki trenutak. O nama govore zadovoljne mušterije i hiljade urađenih kvadrata.