Ravnogorac lomljeni

Ravnogorac lomljeni prirodni kamen jedan od izuzetnih.
Beli lomljeni prirodni kamen

Ravnogorac lomljeni

Kao što samo ime ovog kamena kaže on se vadi u okolimi Ravne gore iznad sela Struganik. Svojom lepotom i tamno crvenom-bordo bojom je idealan za sve površine kako u unutračnjem tako i u spoljnom prostoru. 

Prirodni materijal

Ravnogorac prirodni kamen je veoma otporan na sve vremenske i mehaničke uticaje, izuzetne čvrstoće i kvaliteta. Lomljeni ravnogorski kamen se može koristiti za popločavanje stepenica, staza i trotoara. Takodje se s njim mogu oblagati i sve zidne površine. U zavisnosti od dizajna vačeg dvorišta lomljeni ravnogorac svojom jedinstvenom bojom će biti samo šlag na tortu u uredjenju samog dvorišta ili uredjenju enterijera vašeg doma.
Beli lomljeni kamen
ravnogorac prirodni  kamen
ravnogorac lomljeni kamen
ravnogoraci kamen stepenice
lomljeni prirodni kamen za staze

Još lomljenog kamena

lomljeni studenički kamen

Studenica crni

Više detalja

lomljeni ravnogorski kamen

Beli lomljeni

Više detalja

lomljeni struganički kamen

Struganik lomljeni

Više detalja

Proizvodi i usluge

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara.

Vrste kamena

Na jednom mestu sve vrste kamena koje vam možemo ponuditi. Širok spektar boja i tekstura kamena će udovoljiti i najzahtevnije klijente.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak.

 

Prodaja i prevoz

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba.