fbpx

Studenica prirodni kamen

Možda i jedan od najlepših studenica prirodni kamen.
Studenica lomljeni kamen

Studenički kamen

Prva asociijacija na reč Studenica je na istoimeni manastir u okolini Kraljeva. S tim da je i manastir Studenica i sam izgradjen od ove vrste prirodnog kamena. Studenički kamen se pojavljuje u više boja takozvana plava i crna Studenica. Dok im je svima zajednička struktura porilično ravna. Lepa vrsta prirodnog kamena koja u sebi ima sadržaj kvarca što dovodi do presijavanja ovog kamena. Studenički kamen se vekovima koristi u građevinarstvu dok je modernom dobu dobio drugačiju primenu. Trenutno se najčešće koristi za dekoraciju detalja u stambenim objektima i van njih. Izuzetno otporan materijal nestvarno lepog izgleda i odličnih karakteristika. Kamen koji svojim izgledom privlači pažnju i jednostavno je neodoljiv.

Prirodni materijal

Ovaj kamen ima raznoliku primenu veoma je otporan na vremenske i mehaničke uticaje, postojan je i otporan na klizanje. Može se koristiti za popločavanje podnih površina i stepeništa. Njegov prelep izgled daće dodatnu čar i stubovima, ogradi, fasadnim i temeljnim zidovima, podzidama. Savršen rustični izgled prirodnog kamena Studenica promeniće vaše dvorište u svakom pogledu. Može se koristiti i u unutrašnjim prostorijama.
studenica prirodni kamen
lomljeni kamen studenica
lomljeni kamen za staze
lomljeni prirodni kamen
lomljeni prirodni kamen za staze

Još lomljenog kamena

lomljeni struganički kamen

Struganik lomljeni

Više detalja

lomljeni ravnogorac

Ravnogorac

 Više detalja

lomljeni beli kamen

Beli lomljeni

Više detalja

Proizvodi i usluge

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara.

Vrste kamena

Na jednom mestu sve vrste kamena koje vam možemo ponuditi. Širok spektar boja i tekstura kamena će udovoljiti i najzahtevnije klijente.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak.

 

Prodaja i prevoz

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba.

Gde se nalazimo

Inarska magistrala bb Lazarevac

selo Struganik bb Mionica

Kontakt

Ugranja: 066/414-390

Prodaja: 063/8080-691

Poručite kamen ili zakažite besplatnu procenu radova.

Call Now Button