fbpx

Lomljeni beli

Lomljeni beli kamen za ljubitelje ravnih površina.

Beli lomljeni prirodni kamen

Lomljeni beli kamen

Ovaj prirodni kamen se seče u svom prirodnom obliku. Tako da sam oblik kamena ostaje prirodan dok njegova površina postaje izuzetno ravna. Sa njim se mogu popločavati staze, stepenice, trotoari. Takođe se može koristiti za oblaganje stubova, ograda, fasada, temelja kuća. Sa svojom ravnom površinom ovaj prirodni materijal idealan je za terase i letnjikovce. Bilo koja površina uredjena belim lomljenim kamenom će biti dugotrajna i laka za odrzavanje, a doprineće sveobuhvatnom izgledu dvorišta i kuće. Beli lomljeni kamen je idealan za terase i za mesta gde je potrebno da površina bude ravna. Održavanje ove vrste kamena je veoma lako. Savršeno se uklapa sa zelenilom u samom dvorištu. Takođe se lepo uklapa i u enterijeru.

Prirodni materijal

Kao idealno ravan prirodni materijal beli lomljeni kamen je veoma otporan na uticaje iz prirode kao što su vetar, sunce, mehaničke uticaje i promene u temperaturi. Jednostavan za održavanje i otporan na klizanje. Beli prirodni kamen se preporučuje za perfekcioniste koji vole ravne površine. Svojom belom bojom daće posebnu notu svakom dvorištu i učiniti da izgleda raskošno i prelepo.

Beli lomljeni kamen
beli lomljeni kamen
Beli lomljeni kamen
beli lomljeni kamen stepenice
lomljeni prirodni kamen za staze
lomljeni prirodni kamen stepenice
Struganički lomljeni kamen
staze od lomljenog kamena
Struganik lomljeni kamen

Još lomljenog kamena

lomljeni studenički kamen

Studenica crni

Više detalja

lomljeni ravnogorski kamen

Ravnogorac

 Više detalja

lomljeni struganički kamen

Struganik lomljeni

Više detalja

Proizvodi i usluge

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara.

Vrste kamena

Na jednom mestu sve vrste kamena koje vam možemo ponuditi. Širok spektar boja i tekstura kamena će udovoljiti i najzahtevnije klijente.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak.

 

Prodaja i prevoz

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba.

Gde se nalazimo

Inarska magistrala bb Lazarevac

selo Struganik bb Mionica

Kontakt

Ugranja: 066/414-390

Prodaja: 063/8080-691

Poručite kamen ili zakažite besplatnu procenu radova.

Call Now Button