(1 recenzija korisnika)

Plava Studenica

dekorativni kamen grčki sivi
Grčke sive štanglice-6
Grčke sive štanglice-3
Grčke sive štanglice-4
Grčke štanglice-9
Grčke štanglice-7
Grčke štanglice-8
Grčke štanglice-6
Grčke štanglice-5
Grčke štanglice-4
Grčke štanglice-3
Grčke štanglice-2
Grčke štanglice
Grčke štanglice od kamena (1)
Grčke štanglice od kamena (6)
Grčke štanglice od kamena (5)
Grčke štanglice od kamena (4)
Grčke štanglice od kamena (3)
Grčke štanglice od kamena (2)
Grčke štanglice (3)
Grčke štanglice (2)

2,760рсд

Plava Studenica štanglice 

Širina: 3cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 1-1.5cm

Cena za 1m²

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupno stanju za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Podeli

Plava Studenica prirodni kamen štanglice su izrazito sivo-bele boje Prave se od Studeničkog plavog prirodnog kamena. Veoma su otporne na sve uticaje tako da se mogu raditi kako unutra tako i spolja. Veličanstvenog su izgleda i pastelnih boja. Prostor uređen plavim štanglicama od kamena će posebno izgledati u svakom pogledu. Proizvode se u dimenziji od 3cm i 5cm. Plava Studenica kamen je veoma popularan i jednostavan za obradu. Ako vam se u nekom slučaju plave štanglice ne sviđaju možete pogledati još vrsta u kategoriji Štanglice od kamena

Štanglice su idealne za sve vrste stubova bilo da se oni nalaze na ogradi ili kao noseći, izuzetno će dati vrednost vašim stubovima. Ivice na stubovima se mogu gerovati što daje do dodatne lepote samog stuba ili ograde. Njihova siva boja će se ukopiti sa bilo kojim prostorom, neutralne boje su fantastične za uklapanje.

Takođe kao deo ili kompetna fasadna obloga. Bilo da se radi o detalju ili kompletnoj fasadi Plava Studenica štanglice će dati fantastičnu notu vašoj fasadi.

Dosta lepo se uklapaju  kao obloga cokle ili temelja kuće. Njihova nežna boja se uklapa sa širokom paletom fasadnih boja. Tako da će lepo izgledati bilo da je fasada bela ili neke druge boje. Mogu se raditi na bilo kojoj poziciji objekta.

Ovo je jedna vrsta mermera kamena i dosta je čvrst materijal, jako kvalitetnih karakteristika kako za spoljašnje tako i za unutrašnje radove, zbog svoje tvrdoće se proizvode samo u dimenzijama od 3cm, jer se dosta teško cepaju na šire formate.  Potrebno je imati u vidu ako poručujete štanglice od kamane da Vam je uvek potrebno 5% više kamena nego što imate površine kako bi ste imali dovoljno za seckanja i urezivanja prirodnog kamena.

Dodatne informacije

Težina 30 kg
Dimenzije 100 × 100 × 2.5 cm
IZABERITE VELIČINU

3cm, 5cm

Dostava

Kamen možete poručiti bilo gde da se nalazite u Srbiji. Dostava se radi kombinovano nešto sopstvenim vozilima nešto kurirskom službom.

Dostavu štanglica, mozaika radimo kurirskom službom AKS EXPRESS sa kojima imamo potpisan ugovor o isporuci, gde je rok za isporuku desetak dana od slanja kamena. Garantujemo da će kamen poslat kurirskom službom doći ne oštećen i kvalitetno zapakovan.

Veće količine i druge vrste kao što su lomljeni, sečeni, kamen za fontane i slučno dostavljamo sopstvenim vozilima.

 Cena dostave;

Za slanje kurirskim službama do 10m2 cena je 450 dinara po m2 na teritoriji cele Srbije. Za slanje kurirskim službama preko 10m2 do 27m2 cena je 4500 dinara ukupno na teritoriji cele Srbije.

Što se tiče cene prevoza sopstvenim vozilima ona se može razlikovati od Vaše navedene lokacije i količine kamena koju kupujete. Ukoliko je manja količina i radi se o zbirnom prevozu, cena može biti manja, dok kod većih količina prevoz momže biti i gratis.

U svakom slučaju ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas  ili nam možete pisati u komentarima ispod.

1 review for Plava Studenica

  1. mičo ruzicic

    Sve kako piše. Svaka čast.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *