fbpx
studenica crne stanglice od kamena

Studenica crne štanglice

Studenica crne štanglice svima dobro poznata vrsta prirodnog kamena. Jedna je od najpopularnijih štanglica. Odlikuje ga prošarana mat-svetlucava kombinacija sivo-crnih tonova. Poreklom iz okoline Kraljeva u blizini manastira Studenice je prirodno nalazište ovog kamena. Sečenjem i obradom se dobijaju štanglice koje su definitivno i jedne od popularnijih na našim prostorima. Studenica štanglice su odličan detalj gde god da se nađu u arhutekturi su idealno rešenje za velike kontraste. Proizvode se u šitini od 3 i 5 cm.

Obrada štanglica

Kod same obrade štanglica od kamena bilo koje vrste,  jako je važno da majstor ili osoba koja lepi Struganik štanglice od prirodnog kamena ima strpljenja za irazumevanja za ovaj posao. Sam proces ugradnje je spor i dugotrajan. Takodje je važno napomenuti da ivice koje se obradjuju budi izgerovane, da posao bude savršeno i precizno odradjen. Gerovanje kamena podrazumeva da dva kamena na svojim ivicama budu isečena pod uglom od 45 stepeni. Tako da se njihovim spajanjem na ivicama ne vidi sečena strana kamena. Što doprinosi sveobuhvatno izgledu jer se spoj na ivicama što manje primećuje.

studenica crne štanglice od kamena
kamene štanglice
štanglice od kamena 5cm
štanglice studenica kamen
štanglice od kamena

Proizvodi i usluge

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara.

Vrste kamena

Na jednom mestu sve vrste kamena koje vam možemo ponuditi. Širok spektar boja i tekstura kamena će udovoljiti i najzahtevnije klijente.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak.

 

Prodaja i prevoz

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba.

Gde se nalazimo

Inarska magistrala bb Lazarevac

selo Struganik bb Mionica

Kontakt

Ugranja: 066/414-390

Prodaja: 063/8080-691

Poručite kamen ili zakažite besplatnu procenu radova.

Call Now Button