Konačno, dogovorite prirodni kamen, majstore, prevoz jednim klikom na jednom mestu!

Kontaktirajte nas i mi ćemo, izaći na teren proceniti vaše radove i napraviti najbolju ponudu za vas, po vašoj želji i meri. Besplatno!

Kako sve funkcioniše

Kontaktirajte nas email ili telefonskim upitom. Javljamo vam se u najkraćem roku. U dogovoru sa vama izlazimo na teren kad god to vama odgovara i preciziramo sve detalje, nedoumice, predloge, ideje. Besplatno!

Zašto baš prirodni kamen

Da ne razjašnjavamo previše. Prirodni kamen je prirodni materijal, dugotrajan, lep i uvek moderan. Sve se menja sem kamenja jednostavno je.

Za koga je prirodni kamen

Prirodni kamen je za sve ljubitelje rustičnog izgleda i one zaljubljenike prirode koji je žele u svojoj kući ili dvorištu. Za sve one koji ne žele da pogreše i svoj prostor učine modernim i sad i za 30 godina.

Za koga nije prirodni kamen

Za sve preterane perfekcioniste. Objašnjenje je jednostavno, ovo je prirodni materijial i veoma je teško, čak i nemoguće da neke stvari izgledaju savšeno. Lepota je u nesavršenosti prirode. Igra prirode i oblika je uvek zanimljivija.

Zadovoljne mušterije

{

Iako je površina terase koju je trebalo pokriti bila mala, nisu odbili posao. Tim gestom su pokazali koliki su profesionalci. Izašli su nam u sustret maksimalno. Posao su odradili kada je to nama najviše odgovaralo. Najlepše od svega je što smo dobili terasu lepšu nego što smo očekivali. Iskreno se nadam da ćemo se opet družiti.

- Jelena Ćetković Lemajić

Pošaljite nam poruku

Sa vašim osnovnim podatcima ili brojem telefona i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Poziv

+381 66414390

+381 604143900