štanglice od kamena struganik

Šljokaste štanglice od kamena

Šljokaste štanglice su posebne iz više razloga. Ova vrsta štanglice od kamena je izrazita po svojoj sivo-crnoj boji koja je presijava. Sam izgled ove štanglice je takav kao da je posuta šljokicama zbog čega je i dobija takav naziv. Veoma su lepog izgleda i mogu se koristiti na svim zidnim površinama, ogradama, stubovima, temeljima kuća, fasada. Proizvode se u širini od 3 i 5 cm. Svaka površina odradjena sa šljokastim štanglicama od kamena će dobiti akcenat u svakom prostoru u kom se nađe. 

Obrada štanglica

Kod same obrade štanglica od kamena bilo koje vrste,  jako je važno da majstor ili osoba koja lepi Struganik štanglice od prirodnog kamena ima strpljenja za irazumevanja za ovaj posao. Sam proces ugradnje je spor i dugotrajan. Takodje je važno napomenuti da ivice koje se obradjuju budi izgerovane, da posao bude savršeno i precizno odradjen. Gerovanje kamena podrazumeva da dva kamena na svojim ivicama budu isečena pod uglom od 45 stepeni. Tako da se njihovim spajanjem na ivicama ne vidi sečena strana kamena. Što doprinosi sveobuhvatno izgledu jer se spoj na ivicama što manje primećuje.

šljokaste štanglice od kamena

Proizvodi i usluge

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara.

Vrste kamena

Na jednom mestu sve vrste kamena koje vam možemo ponuditi. Širok spektar boja i tekstura kamena će udovoljiti i najzahtevnije klijente.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak.

 

Prodaja i prevoz

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba.