fbpx
štanglice od kamena struganik

Struganik štanglice od kamena

Kao što sama reč Struganik štanlice od kamena kaže ove štanglice od prirodnog kamena se dobijaju sečenjem Struganičkog kamena na dimenzije od 3 i 5 cm. Njihova dižina je slobodna i varira što daje dodatnu lepotu. Sa ovim kamenom se mogu obrađivati sve vrste zidova, stubova, ograda i česmi. Gde god vi to zamislili naši majstori će vam biti prir ruci da vaš prostor učine prijatnim za boravak. Bilo da se radi o dvorištu ili unutašnjosti vaše kuće.

Obrada štanglica

Kod same obrade štanglica od kamena bilo koje vrste,  jako je važno da majstor ili osoba koja lepi Struganik štanglice od prirodnog kamena ima strpljenja za irazumevanja za ovaj posao. Sam proces ugradnje je spor i dugotrajan. Takodje je važno napomenuti da ivice koje se obradjuju budi izgerovane, da posao bude savršeno i precizno odradjen. Gerovanje kamena podrazumeva da dva kamena na svojim ivicama budu isečena pod uglom od 45 stepeni. Tako da se njihovim spajanjem na ivicama ne vidi sečena strana kamena. Što doprinosi sveobuhvatno izgledu jer se spoj na ivicama što manje primećuje.

štanglice od kamena struganik
kamene štanglice
štanglice od kamena 5cm
štanglice struganik kamen
štanglice od kamena
štanglice prirodni kamen
štanglice prirodni kamen
staze od lomljenog kamena
štanglice prirodni kamen

Proizvodi i usluge

Ugradnja

Naši majstori mogu uraditi besplatnu procenu radova, dodati neke predloge ili sugestije i ugraditi kamen po vašoj želji u vreme kada vama to odgovara.

Vrste kamena

Na jednom mestu sve vrste kamena koje vam možemo ponuditi. Širok spektar boja i tekstura kamena će udovoljiti i najzahtevnije klijente.

slike

Sve naše radove i proces proizvodnje možete pogledati u našoj galeriji slika. Trudimo se da zabaležimo svaki trenutak.

 

Prodaja i prevoz

U najkraćem mogućem roku prirodni kamen kupljen kod nas će biti dostavljjen na vašu adresu i istovaren tačno tamo gde treba.

Gde se nalazimo

Inarska magistrala bb Lazarevac

selo Struganik bb Mionica

Kontakt

Ugranja: 066/414-390

Prodaja: 063/8080-691

Poručite kamen ili zakažite besplatnu procenu radova.

Call Now Button